• /
  • Haberler
  • /
  • Veliefendi Hipodromu'ndaki Bayan Personelimize Özel Aile Hastanesi Tarafından Seminer Verildi
VELİEFENDİ HİPODROMU'NDAKİ BAYAN PERSONELİMİZE ÖZEL AİLE HASTANESİ TARAFINDAN SEMİNER VERİLDİ
09 Mar 2017
Hastanemizden Haberler

İstanbul Veliefendi Hipodromu Byerley Turk Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde, Kadın ve Doğum Uzmanı Dr. Nevin Numanoğlu, Uzman Klinik Psikolog Nilüfer Şişman ve Diyetisyen Sedef Olcay tarafından bayan personelimize genel sağlıkla ilgili bilgiler aktardılar.

Kulübümüz ile Özel Aile Hastanesi yetkilileriyle yapılan protokol gereği, Veliefendi Hipodromumuzdaki çalışan personelimize ücretsiz olarak muayene ve tahlil ücreti hizmeti verilecektir.

Seminerin sonunda, İstanbul Veliefendi Hipodromu İdari Hizmetler Şefi Muhammet Demirçelik tarafından konuşmacılara çiçek verilerek Dünya Kadınlar Günü kutlandı ve verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür edildi.

HABERİN GALERİSİ