Aile Hastanesi Kurumsal Web Sitesi  >  Tıbbi Birimlerimiz  >  Kalp ve Damar Cerrahisi Yoğun Bakım

Kalp Damar Cerrahisi bölümümüzde erişkin hastalar için her türlü KVC operasyonu gerçekleştirilebilmektedir.

Ayrıca kardiyovasküler sistemin dâhilinde pek çok damar ameliyatı da yapılabilmektedir.

Tecrübeli Uzman Dr. Kadromuz işinin profesyonelleri anestezi hekimleri, perfüzyonist ve kardiyovasküler cerrahi hemşireleri ile güvenli cerrahi işlemlerinizin sonrasında size aile bireyleriymişçesine hassasiyet ve özveriyle bakımınızı gerçekleştirecek multidisipliner hasta bakım planları ile iyileşme aşamamıza eşlik edecek güçlü ve güvenilir bir ekip ile hizmet vermekteyiz.