Opr. Dr. İbrahim Mesut UĞURLU

Ürolog

ÖZGEÇMİŞ

1982 Diyarbakır doğumlu olan Dr. Uğurlu Ziya Gökalp Lisesi mezunudur. 2006 yılında İstanbul Tıp Fakültesi’ nden mezun olmuştur. 2011 yılında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde Üroloji ihtisasını tamamlamıştır. Sonrasında Muş Malazgirt Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmet görevini ifa etmiş ve 2013 yılından bu yana istanbul’ da Özel Üroloji Hekimliği yapmaktadır. 2017 yılında Yardımcı Doçent olmuştur. Halen İstanbul Rumeli Üniversitesi’ nde akademik dersler vermektedir.

Uzmanlık
Üroloji
Akademik Ünvan
Yardımcı Doçent Doktor