Uzm. Dr. M. Sedat Ofluoğlu

Sivil Havacılık ve Tıp Merkezi Başkanı

ÖZGEÇMİŞ

01.01.1965 yılında Trabzon ili Düzköy ilçesinde doğdu. İlkokula Düzköy’de başladıktan sonra İstanbul’da İlk-Orta ve Lise öğrenimlerini tamamladı. 1983 yılında Akdeniz Üniversitesi Antalya Tıp Fakültesinde kutsal mesleğine ilk adımı attı. 2002 yılında Viyana Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nükleer Tıp Anabilim Dalından Uzman olarak mezun oldu. 2005 yılında Uçuş Hekimliği Sertifikası alarak Uçuş Hekimliği de yapmaya başlamıştır. Bugüne kadar her iki uzmanlık dalını başarı ile icra etmiştir.

Hastanemizde Uçuş Hekimi olarak çalışmaktadır.

• Uçuş Hekimliği
    • Uzmanlığı ve Deneyimi
      • 2005 Uçuş Hekimliği Sertifika Eğitimi
      • 2005-2014 arasında Alman Hastanesi AeMC merkezinde aktif Uçuş Hekimliği
      • 2018 Özel Aile Hastanesi AeMC başkanı olarak devam etmektedir.
    • Nükleer Tıp
    • Uzmanlığı ve Deneyimi:
      • 1992 Tıp Doktoru Diploması.
      • 1997-2002 Nükleer Tıp Uzmanlığı Diploması
        • Viyana Üniversitesi (Avusturya): Asistan Hekim/5 yıl
        • Cerrahpaşa Tıp Fakültesi: Asistan Hekim/6 ay
        • Universal Hospitals Group / Alman Hastaneleri ve Vatan Hastaneleri: Uzman Doktor, Tiroid Kliniği, Nükleer Tıp, PET-CT ve Hastane Yöneticisi /13 Yıl.
        • Salzburg Üniversitesi (Avusturya): Tiroid kliniği ve PET-CT/ 6 ay
        • Yeniyüzyıl Üniversitesi GOP Hastanesi: Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr/ 6 ay.
        • GOP-Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi: İdari Sorumlu ve Uzman Doktor/3 yıl.
Uzmanlık
Sivil Havacılık ve Tıp Merkezi