Uzm. Dr. Mehmet Rıdvan Üstüner

Dahiliye

ÖZGEÇMİŞ

23\03\1973 yılında Dargeçit- Mardin’de doğdum. İlköğretim öğrenimimi Dargeçit ilkokulunda, ortaokul öğrenimimi Beyoğlu ortaokulunda, lise öğrenimimi Taksim Atatürk Lisesinde tamaladıktan sonra,  1998’de İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldum. Dahiliye uzmanlığımı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinden aldım. Okmeydanı Eğitim ve araştırma hastanesinde  Gastroenteroloji bölümünden endoskopi-kolonoskopi sertifikası aldım.  Ardından Sena Tıp merkezi, Avicenna hastanesinde çalıştım. Halen  Bahçelievler Özel Aile Hastanesinde  Dahiliye uzmanı olarak çalışmakta ve endoskopi-kolonoskopi yapmaktayım.

UZMANLIK:

-Dahiliye Uzmanlığı

-Endoskopi-kolonoskopi

-Hipertansiyon

-Diabetes Mellitüs

-Tiroid Hastalıkları

Uzmanlık
Dahiliye Uzmanı
Akademik Ünvan
Uzman Doktor
Medikal Deneyim
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sena Tıp Merkezi Avicenna Hastanesi Özel Aile Hastanesi