Aile Hastanesi Kurumsal Web Sitesi  >  Sağlık Haberleri   >  ENFEKSİYON HASTALIKLARI VE KLİNİK MİKROBİYOLOJİ BÖLÜMÜNÜN SUNDUĞU TIBBİ HİZMETLER NELERDİR?

Dirençli mikroplar, bugün tüm dünyayı tehdit eden ve ölümcül hastalıklara yol açan gözle görülemeyen, ama bir o kadar büyük felaketlere yol açan canlılardır.  Aslında evrende canlı ve cansız, gözle görebildiğimiz, göremediğimiz, işitebildiğimiz ve işitmediğimiz, koklayabildiğimiz ve koklayamadağımız, var olan her şey bir ahenk içindedir. Sürekli bir  değişim, üretim, varlığını sürdürme, bildiklerini yeni nesile aktarma çabası, sonsuz bir enerji dönüşümü içindedir.