Aile Hastanesi Kurumsal Web Sitesi  >  Tıbbi Birimlerimiz  >  Kadın Hastalıkları ve Doğum

Özel Aile Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Merkezimiz'de; uzmanlık alanlarında söz sahibi, tıp dünyasındaki güncel gelişimleri yakından takip eden akademik profil sahibi hekimlerimizden oluşan bir ekip iş başındadır.

Riskli gebeliklerin takibinde deneyimli Kadın Hastalıkları ve Doğum Merkezimiz perinatoloji bölümümünde; gelişmiş cihazlar ve modern tıbbın tüm olanakları kullanılarak gebelik takibi yapılmaktadır. Merkezimizde her türlü genetik incelemeleri yapabilmemiz mümkündür. Jinekolojik Onkoloji Bölümümüz’de rahim ağzı (serviks), rahim (endometrium)kadın hastalıkları ve doğum merkeziyumurtalık (over), vulva, vajen kanserleri son teknoloji ve medikal, cerrahi yöntemlerle teşhis ve tedavi edilmektedir. jinekolojik kanser ameliyatları başarıyla gerçekleştirilmektedir.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Merkezimiz’de; cerrahi yöntemlerden açık ameliyatların yanısıra laparoskopik işlemlerde yapılmaktadır.

Kadın sağlığı, hastalıkları ve doğum alanlarında ileri teknoloji ve modern tıbbın tüm olanaklarını kullanarak hizmet vermekte olduğumuz kadın hastalıkları ve doğum merkezimizde menopoz, psikolojik danışmanlık, hamilelik ve emzirme dönemi danışmanlığı hizmetlerimizde mevcuttur.