Uzm. Dr. Mehmet Rıdvan Üstüner

ÖZGEÇMİŞ

23\03\1973 yılında Dargeçit- Mardin’de doğdum. İlköğretim öğrenimimi Dargeçit ilkokulunda, ortaokul öğrenimimi Beyoğlu ortaokulunda, lise öğrenimimi Taksim Atatürk Lisesinde tamaladıktan sonra, 1998’de İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldum. Dahiliye uzmanlığımı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinden aldım. Okmeydanı Eğitim ve araştırma hastanesinde Gastroenteroloji bölümünden endoskopi-kolonoskopi sertifikası aldım. Ardından Sena Tıp merkezi, Avicenna hastanesinde çalıştım. Halen Bahçelievler Özel Aile Hastanesinde Dahiliye uzmanı olarak çalışmakta ve endoskopi-kolonoskopi yapmaktayım.

UZMANLIK

• Dahiliye Uzmanlığı

• Endoskopi-kolonoskopi

• Hipertansiyon

• Diabetes Mellitüs

• Tiroid Hastalıkları

UZMANLIK

• Dahiliye Uzmanı
  • AKADEMİK ÜNVAN
  • Uzman Doktor

MEDİKAL DENEYİM

• Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Sena Tıp Merkezi
  • Avicenna Hastanesi Özel Aile Hastanesi
Anlaşmalı Kurumlar

Anlaşmalı kurumlar hakkında daha fazla bilgiye bizi arayarak ulaşabilir veya anlaşmalı kurumlar sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tıbbi Birim

En Son Sağlık Yazılarımız

Hazırsanız iletişime geçin!

Bize ulaşmak çok kolay, harekete geçmen yeterli.

İletişime Geç
WhatsApp Canlı Destek Hattı